If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Венци,на 164 копчето за халогените е разположено на панела на климаконтрола.Там са бутоните за отваряне на багажника,капачката на резервоара и нагревателя на задното стъкло
Аз не че съм се заравял в инсталацията на 164-ка, ала ти сигурен ли си, че тока за халогените минава през климатроника? И как така няма отделно копче за тях? Въпреки, че дори и така да е пак има лекарство
Има отделно копче разбира се. Само,че тока както казах минава през целия климатроник дори и през процесора му така,че само да върже копчето няма да стане.
Намира се на панела на климаконтрола,но това не значи 100 процента,че минава през процесора му.Просто през някоя от буксите минава напрежение колкото за един ключ,нищо повече Това е мое мнение
Играл съм си близо 1 месец да проследя тоците в климатроника.Ако имаше схема разбира се нямаше да има проблем,но уви няма.Това е единственото което имам.Ако кажете кой кабел е за халогенните евала.
Щом се занимаваш с Бош трябва да станеш. Явно не знаят какво са правили щото малко неща отговаряха на действителността,а за цветовете на кабелите да не говориме.
От София съм.Разкрих,къде се крие ключа от баратака.
Оправих нещата и сега всичко е наред.Мерси все пак за предложението.Ако закъсам може и да се възползвам.При мен халогенните
са си фабрично,друг беше проблема.
От София съм.Разкрих,къде се крие ключа от баратака.
Оправих нещата и сега всичко е наред.Мерси все пак за предложението.Ако закъсам може и да се възползвам.При мен халогенните
са си фабрично,друг беше проблема.
Е да те незаеба у модераторо-направи отделна тема,бе,и аз имам примерно БОШ-проблем(БОШ-was ist das?),тресе ми мотора,като я изгаса и пак запаля,работи перфектно 15-20 сек. и отведнъж сменя работата и пак почва Ако на некой му е ден за врачуване,нека каже от що може да е
Comment